Първата среща за 2009г...
3 posters
Страница 1 от 1
Първата среща за 2009г...
Приятели, след като две поредни седмици сряда съвпада с Бъдни вечер (24.12) и Нова година (31.12), съответно НЕ проведохме редовните си седмични срещи. Посрещнахме Новата 2009г и е време за първата редовна седмична среща на ZAGGITUNING FAN CLUB, а тя ще е на 07.01.2009г / сряда. Тук е мястото да напомня на членовете Ни, че първата сряда от месеца се плаща членския внос - МОЛЯ ЗА КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ,КАКТО И ИЗДЪЛЖАВАНЕ НА ПРОПУСНАТИ ВНОСКИ.
Приятели,членове на клуба, чака Ни много работа.За онези, които още не са разбрали (предвид несъстоялите се две срещи) - клуб ZAGGITUNING вече си има СОБСТВЕНА ТРЕНИРОВЪЧНА КОЛА, LADA 2105, която трябва да се приведе в подходящ вид и техническо състояние за целите на клуба. ЧЕСТИТО!
Аз лично не се сещам за друг клуб, който да има собствена тренировъчна кола...НИЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ !!!
Чакат Ни още много задачи, които да изпълним ЗАЕДНО през тази година.ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ !!!
Пепи Загорски /ZAGGI
Приятели,членове на клуба, чака Ни много работа.За онези, които още не са разбрали (предвид несъстоялите се две срещи) - клуб ZAGGITUNING вече си има СОБСТВЕНА ТРЕНИРОВЪЧНА КОЛА, LADA 2105, която трябва да се приведе в подходящ вид и техническо състояние за целите на клуба. ЧЕСТИТО!
Аз лично не се сещам за друг клуб, който да има собствена тренировъчна кола...НИЕ ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ !!!
Чакат Ни още много задачи, които да изпълним ЗАЕДНО през тази година.ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ !!!
Пепи Загорски /ZAGGI
Re: Първата среща за 2009г...
Да ни е честит тренировачният автомобил и да му навъртим много безаварийни километри
CrunK- Брой мнения : 26
Registration date : 04.09.2008
опа
Аз няма да се качвам защото не искам да стана убиец на тренировъчни коли
ThePunisher- Брой мнения : 23
Registration date : 18.01.2008
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите